Thursday , June 17 2021
Home / Latest Articles / Audi со фамилијарна битка: 2021 Audi RS6 Avant vs. RS7 Sportback vs. RS Q8 (ВИДЕО)

Audi со фамилијарна битка: 2021 Audi RS6 Avant vs. RS7 Sportback vs. RS Q8 (ВИДЕО)

Кој од овие бисери на Audi е најдобар? Погледнете ја фамилијарната битка во видеото подолу:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *