Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / BMW F10 M5 против Mitsubishi Delica – војна во влечење, кога работите ќе тргнат наопаку!

BMW F10 M5 против Mitsubishi Delica – војна во влечење, кога работите ќе тргнат наопаку!

Следното видео е добар пример за случај кога работите навистина тргнуваат во погрешен правец.

Луѓето низ целиот свет на различни начини сакаат да покажат дека нивното возило е помоќно: преку драг трки, трки на кружна патека, но овој пат станува збор за битка во влечење. Овој начин на “војување” е посебно популарен во Америка и таму го нарекуваат Tug of War, но следново видео е снимено некаде во Русија.

Битката ќе биде помеѓу BMW F10 M5 и Mitsubishi Delica. Не знаеме со какви модфикации располагаат овие две возила, но во овој случај не е ни важно бидејќи работите буквално ќе тргнат во погрешен правец…

Да го погледнеме видеото, што треба да ни биде добар пример за внимателно бирање на нашите опоненти, едноставно не си фаќајте работа со секого:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *