Home / Balkan Automoto / Frano Dubreta najbolji u generalnom plasmanu BAT Podi Herceg Novi 2020

Frano Dubreta najbolji u generalnom plasmanu BAT Podi Herceg Novi 2020

Vozač AMSK “Kotor” Frano Dubreta bio je najbolji u generalnom plasmanu na startu ovogodišnje sezone Šampionata Crne Gore u brdskim auto trkama, održane na Podima.

Dubreta je stazu dugu 4.470 m prešao za 4:08,175, dok su se Filip Petković, sa postignutim vremenom 4:13,642 i Vasilije Jakšić sa vremenom 4:18,031, takođe iz AMSK Kotor, plasirali na drugo i treće mjesto.

U svojoj klasi 1000 H vozač AMSK “Podi” Marko Adžić oborio je rekord i time obezbjedio prvo mjesto, dok je drugoplasirani Eldin Senadović iz AMSK “Kotor”. Sa najviše osvojenih bodova u trci na Podima je klub AMSK Kotor.

Oko 40 vozača iz Crne Gore, kao i Republike Hrvatske učestvovalo je na današnjem takmičnju.

Podsjećamo da je BAT Podi Herceg Novi 2020 ujedno i prva brdska trka u Evropi , koja je održana nakon pandemije izazvane virusom Covid19, te je i organizovana u skladu sa važećim preporukama i procedurama NKT-a i ministarstva sporta

BAT Podi – Herceg Novi 2020 je organizovana pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi uz podršku “Merdianbet” i preduzeća “Carine” Čedo Popović, kao i brojnih kompanija i pojedinaca, zaljubljenika u auto sport.

PR tekst: AMSK Podi
Foto: Lucicphotography

About vladimir

Check Also

WRC: Утре започнува Рели Хрватска

После одобрувањето за Хрватска рунда во Светскиот рели шампионат минатата година, WRC караванот се враќа …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *