Thursday , June 17 2021
Home / Latest Articles / Honda од 7000 долари изненадува супер-автомобили

Honda од 7000 долари изненадува супер-автомобили

Во следново видео ќе можете да видите како оваа Honda, што чини околку 7000 долари, се справува со супер-спортски автомобили: Nissan GTR, Lamborghini, Z06 Corvette…

Станува збор за хибриден автомобил Honda Insight опремен со турбо полнач. Немаме инфромации со колкава моќ располага оваа Honda, само знаеме дека има К20 мотор со турбо.

Тунирањето и купувањето на оваа Honda чинело само 7000 долари, но како што можете да видите, не биле залудно потрошени пари. Многу поскапи и помоќни противници и симнуваат капа на оваа Honda Insight.

Првата трка е со Chevrolet Corvette Z06, а потоа следуваат Nissan GTR и Lamborghini Huracan Performante.

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *