Home / Balkan Automoto / Jurišić upisan u povijest na Cazinu: “Prvo mjesto u ukupnom poretku uz filmski rasplet!”

Jurišić upisan u povijest na Cazinu: “Prvo mjesto u ukupnom poretku uz filmski rasplet!”

Brda ne praštaju. Pobijediti u generalnom plasmanu na Cazinu je više nego uspjeh. Iza nas je legendarni Cazin, brdska staza koja glasi za jednu od najzahtjevnijih u regiji

Mario Jurišić dobio je generalku. Tko tako nešto ne bi htio duboko u duši? To je taj adrenalin kad znate da se natječete protiv mnogo jačih automobila. Ali ne samo zbog toga. Čovjek nije stroj. Čovjek ponekad pogriješi, ali prošlog vikenda na Cazinu, Jurišić je odvozio kao stroj, bez greške do pobjede u ukupnom poretku. Ovaj čovjek nas fascinira godinama unazad, pa smo ga zato malo preispitivali. Malo kasnimo sa intervjuom ali slavilo se. Slavilo se i to žestoko!

“Cazin Grand prix 2017. za nas je u završio filmskim raspletom u kojem smo osvojili prvo mjesto ukupnog poretka i upisali se u povijest kao jedni od pobjednika ove prestižne i za nas važne utrke. Nakon prve utrke zauzimali smo 7. poziciju ukupnog poretka uključujući i formule i bili zadovoljni postignutim vremenom te ukupnim 3. mjestom u poretku Prvenstva Hrvatske.

Tijekom druge utrke bilo je pitanje vremena kada će pasti kiša. Mi smo se provukli na vrijeme ali formule i nekoliko zadnjih automobila koji su kasnili na start (ne ulazim kako i zašto) uhvatila je kiša.

Iako će se dugo pričati što i kako je direktor utrke trebao postupiti, i iako definitivno postoje dvije strane medalje ove utrke, moram priznati i skinuti kapu vodećim vozačima iz prve vožnje koji su kao pravi sportaši čestitali na mojoj prvoj osvojenoj pobjedi u ukupnom poretku. Od srca se zahvaljujem svima na čestitkama, a bilo ih je puno. Naravno bez podrške obitelji, sponzora i prateće ekipe svi ovogodišnji rezultati bili bi nemogući – svima njima veliko hvala za sve!!!” – izjavio je Jurišić.

Foto: Foto ALEX

About vladimir

Check Also

WRC: Утре започнува Рели Хрватска

После одобрувањето за Хрватска рунда во Светскиот рели шампионат минатата година, WRC караванот се враќа …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *