Saturday , June 19 2021
Home / Latest Articles / Lamborghini Huracan oд 800КС кое што ужива да си игра во кал

Lamborghini Huracan oд 800КС кое што ужива да си игра во кал

После долго време падна дожд во Лос Анџелес, па сопственикот на овој Lamborghini Huracan решил малку да се забавува во калта.

Со сигурност може да се каже дека ова е добар начин да уништите еден ваков егзотичен супер-спортски автомобил. Калта навлегла во секој отвор на ова Lamborghini Huracan, што имало големо влијание на ладењето на моторот.

Но ќе било многу полошо доколку сопственикот на овој автомобил не се подготвел предходно. Тој ги обложил со фолија сите делови за кои што имало опасност да бидат оштететени од овој потфат.

По ова лудување во калта, тој го испрал својот автомобил и ги отстранил заштитните фолии.

Да го погледнеме видеото и можете да ни кажете во коментарите дали вие би ризикувале оштетување на оваков автомобил само за неколку минути забава во кал?

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *