Home / Balkan Automoto / Milovanovic: “Po svaku cenu startujemo na Beranovcu”

Milovanovic: “Po svaku cenu startujemo na Beranovcu”

“Posle neočekivanog kvara pred pocetak sezone i pred samu trku u Madjarskoj i posle još gore nabavke rezervnih delova za automobil napokon smo se spremili i ovog vikenda ćemo startovati na trci u Kraljevu.

Neverovatno ali istinito je to da ljudi misle da je izvan naše zemlje sve super i da sve ide na vreme ali nij tako, veliki problemi su me pratili za nabavku delova od Italijanskih dobavljača koje ne vredi ni spominjati… jer sam dva meseca izgubio čekajući njihov menjač a na kraju sam dobio samo laži, zato sam sada siguran da je sve u najboljem redu.

Na automobilu je sada sve novo od hladnjaka, motora, menjača do svega ostalog,jedina razlika je da smo se sada prebacili sa sekvencije na dog box- menjač u H naravno dok se nas menjač ne reparira i osposobi za dalju sezonu.

Naravno naša sezona je za nas trebala još odavno da počne u aprilu mesecu na Hungaroringu ali sta je tu je. Počinjemo sada od trke u Kraljevu na stazi Beranovac na kojoj nismo mi planirali da učestvujemo ali planovi se menjaju.

Ova trka nam je dobra priprema za sledeću našu trku u Cez, Slovenija staza Cerklje koja se posle duzeg vremena opet vozi. Zelim da se zahvalim brendu Planetwin 365 koji je uvek tu za mene i koji me uvek podržava, nadam se da će nam ova 2017 god poceti lepim rezultatom a da ćemo nastaviti u još boljem ritmu.

Čeka nas duga sezona sa puno trka sto u Cez Šampionatu a naravno i u našem.Veliko hvala vašim čitaocima i vidimo se za vikend na stazi u Kv. Ali sada sam rešio da po svaku cenu bude start sezone za mene!”

Foto: Tijana Cvijovic

About vladimir

Check Also

WRC: Утре започнува Рели Хрватска

После одобрувањето за Хрватска рунда во Светскиот рели шампионат минатата година, WRC караванот се враќа …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *