Thursday , June 17 2021
Home / Latest Articles / Nissan полета во воздух по СУДИР со Audi R8 !!!

Nissan полета во воздух по СУДИР со Audi R8 !!!

Следново видео, кое што е снимено на новогодишната ноќ, е добар пример дека супер-спортски автомобили и алкохол не одат заедно во никој случај.

Audi R8 со голема брзина се судира со паркиран Nissan, кој што буквално полета во воздух. Во Nissan-от се наоѓале три деца, но по овој инцидент само на едно од нив му било укажана лекарска помош. Инцидентот се случил во Брадфорд, Западен Јоркшир, Англија.

Како резултат на овој судир, предниот дел на германскиот супер-автомобил бил целосно уништен, но немаме информации за состојбата на возачот.

Да го погледнеме овој судир и секогаш да имате на ум дека алохол и возење не одат заедно:

Check Also

TCR Europe: Високо квалитетен викенд за ПСС Рејсинг на Пол Рикар

Највисок пласман за Давидовски до сега во неговата кариера во TCR Europe Македонскиот ПСС Рејсинг …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *