Monday , May 17 2021
Home / Balkan Automoto / SARAJEVSKO SRCE KUCA ZA PRIJATELJE 2019

SARAJEVSKO SRCE KUCA ZA PRIJATELJE 2019

Sarajevo, 23.11.2019. – U Sarajevu se ponovo okupila cijela bivša Jugoslavija. Nakon nekoliko godina, na incijativu proslavljenog bosanskohercegovačkog automobiliste, Bakira Hadžića, bivši i aktivni trkači sa prostora bivše Jugoslavije okupili su se na tradicionalnom druženju, koje ove godine nosi naziv „Sarajevsko srce kuca za prijatelje 2019.“.

Na ovogodišnjem izdanju sastao se veliki broj šampiona, kako onih starog kova koji iza sebe imaju bogate automobilističke karijere sa velikim brojem pobjeda i šampionskih titula, tako i mladih pred kojima stoji blistava budućnost i velike karijere. Zvanični dio ovogodišnje manifestacije započeo je u subotu, 23.11.2019. kada su dodijeljena odlikovanja – Srce Sarajeva onima koji su ostavili neizbrisiv trag u automobilizmu.

Manifestacija „Sarajevsko srce kuca za prijatelje 2019.“ za cilj ima da slavi prijateljstva koja su nastala zahvaljujući autosportu, a neka traju već decenijama. Gosti su osjetili toplinu sarajevskog gostoprimstva i čuveni sarajevski duh, te sa sobom nose lijepe uspomene na ovo jedinstveno druženje.

Check Also

TCR Europe: Словакиаринг овој викенд е првата станица за ПСС Рејсинг Тим

Започнува 2021 сезона во Европската ТЦР Серија После долгата зимска пауза и тренинзите обавени на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *