Monday , May 17 2021
Home / Latest Articles / WRC: Рели Хрватска – Heli Special

WRC: Рели Хрватска – Heli Special

Погледнете го ова хеликоптерско видео од третата рунда од Светскиот рели шампионат која се одржа на Хрватско тло по прв пат во историјата.

Важи за најголем спортски настан во историјата на Хрватскиот спорт, а по коментарите на челниците на ФИА, како и возачите заедно со тимовите можеби ќе гледаме уште некоја реприза во иднина.

Повелете, прекрасните предели на брзинците околу Загреб од хеликоптер:

Check Also

TCR Europe: Словакиаринг овој викенд е првата станица за ПСС Рејсинг Тим

Започнува 2021 сезона во Европската ТЦР Серија После долгата зимска пауза и тренинзите обавени на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *